Afspraak

Schouderpijn en schouderklachten

Al sinds lange tijd richt ik mij als manueel therapeut specifiek op het onderzoeken en behandelen van mensen met schouderklachten. Met een brede opleidings- en werkachtergrond is er veel ervaring aanwezig, van orthopedie tot neurologie tot reumatologie. Er is een goede samenwerking opgebouwd met diverse medisch specialisten, waardoor we samen met u op zoek kunnen gaan naar de beste oplossing. Neem gerust eens vrijblijvend contact op met de vraag wat ik kan betekenen.

Wat kunt u van mij verwachten?

We starten met een uitgebreid gesprek over uw schouderklachten, waarna we bekijken hoe uw schouder beweegt en hoe we uw schouderpijn kunnen verminderen. Dit zal gaan vanuit diverse hoeken: van belasting en belastbaarheid, tot spieren en gewrichten, tot manuele handelingen en oefentherapie en tot het bekijken van schouderklachten vanuit een brede blik met aandacht voor fysieke en mentale factoren. Samen bekijken we hoe er weer een last van uw schouders af kan vallen.

Tarieven

Ik werk in diverse praktijken specifiek als manueel therapeut bij schouderklachten. Ik werk hierbij volgens het tarief wat de praktijk waar ik werk hanteert voor manuele therapie, dit kunt u inzien op de websites van de praktijken die hierna genoemd staan. Het zal gemiddeld tussen de €50 en €65 per consult bedragen. Afhankelijk van uw zorgverzekering, zult u dit wel of niet vergoed krijgen. Kijk dit voor de zekerheid goed na in uw polis. Praktijk FysioCompany Nederhemert heeft voor 2023 met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten, praktijk Fysio073 Berlicum met alle verzekeraars behálve Zorg en Zekerheid (inclusief AZVZ), Eno (inclusief Salland) en Eucare (inclusief Aevitae & Care4life). In dit laatste geval betekent dat u bij deze verzekeraars bij Fysio073 maar een gedeeltelijke vergoeding zult ontvangen. Hoeveel dit is, is voor ons als therapeuten niet bekend en kunt u het beste navragen bij uw zorgverzekeraar.