Afspraak

Last van je schouder onderzoek

Individueel

Wil jij graag persoonlijk
contact over jouw schouderklacht?

Dat is natuurlijk mogelijk. Dit kan op diverse praktijklocaties of per videoconsult.

Consult

Een individueel consult biedt de mogelijkheid om jouw schouderklacht uitgebreid te bespreken en om te kijken welke behandeling het meest passend is.. Een eerste schouderconsult bestaat bij voorkeur uit een intake en behandeling. 

Afspraakmogelijkheden bij schouderspecialist

Op dit moment werk ik in diverse praktijken specifiek voor schouderconsulten: bij Fysio073 in Berlicum en bij FysioCompany Nederhemert in Nederhemert. De praktijken hebben contracten met zorgverzekeraars. Dit betekent dat uw behandelingen vergoed zullen worden volgens de voorwaarden van uw zorgverzekering. 

Behandeling

De oplossing naar het ervaren van minder schouderklachten ligt bij iedereen bij een andere factor. Het is de reden waarom ik breed ben opgeleid. Wat ik precies heb gestudeerd en wat mijn werkervaring is, kun je zien onder “over”Qua bekendere technieken in de fysiotherapie ben ik geschoold in de manuele therapie, dry needling, pijneducatie, neurologische schouderproblemen, motorisch leren en ketenproblematiek.

Naast fysieke (biologische) factoren die een rol spelen bij klachten, zijn ook mentale (psychosociale) factoren van belang. Iedereen zal herkennen dat er in een stressvolle periode eerder pijnklachten zijn, dat een hoge werkdruk maakt dat je vermoeider bent of dat je vanwege de vermoeidheid kiest om ’s avonds op de bank te zitten in plaats van te gaan sporten. Hoe begrijpelijk ook, dit maakt dat we bij langdurigere klachten regelmatig in een vicieuze cirkel terecht komen. Het hier samen over kunnen hebben, is een essentieel onderdeel van herstel.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Wees vrij om contact op te nemen.

Schouderoefening fysiotherapie schouder