Contact

Mail, bel, WhatsApp of klop op de deur

Vragen staat vrij

Het is altijd mogelijk om contact op te nemen. In verband met mijn werkzaamheden ben ik niet altijd direct bereikbaar, maar ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

FAQ

Vaak gestelde vragen

Op dit moment werk ik op do van 08:30-17:00 bij Fysio073 in Berlicum en op ma/di/vr van 08:30-17:00 bij FysioCompany Nederhemert

Bij voorkeur e-mail (info@lastvanjeschouder.nl) of WhatsApp: in verband met mijn werkzaamheden ben ik telefonisch niet altijd goed bereikbaar en kom ik er graag bij u op terug.
Wilt u een afspraak maken, annuleren of verzetten? Dit kan telefonisch via de praktijk waar u de afspraak heeft: Fysio073 Berlicum of FysioCompany Nederhemert.

Op lastvanjeschouder.nl staat veel gratis informatie om iedereen te kunnen voorzien van up to date kennis op schoudergebied. Heeft u individuele vragen? Dan is er de mogelijkheid om een afspraak te maken. Alle praktijken waar ik werk hebben contracten met zorgverzekeraars. Dit betekent dat uw behandelingen volgens de voorwaarden van uw zorgverzekering vergoed zullen worden. Indien u geen vergoeding van uw zorgverzekeraar ontvangt, betaalt u het tarief van de praktijk waar u de afspraak heeft.