Contact

Mail, bel, WhatsApp of klop op de deur

Vragen staat vrij

Het is altijd mogelijk om contact op te nemen. In verband met mijn werkzaamheden ben ik niet altijd direct bereikbaar, maar ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

FAQ

Vaak gestelde vragen

Op dit moment werk ik op do van 08:30-17:00 bij Fysio073 in Berlicum en op di van 08:30-17:00 en vr van 08:30-15:00 bij FysioCompany Nederhemert.

Bij voorkeur e-mail (info@lastvanjeschouder.nl) of WhatsApp: in verband met mijn werkzaamheden ben ik telefonisch niet altijd goed bereikbaar en kom ik er graag bij u op terug.
Wilt u een afspraak maken, annuleren of verzetten? Dit kan telefonisch via de praktijk waar u de afspraak heeft: Fysio073 Berlicum of FysioCompany Nederhemert.

De praktijken waar ik werk hebben in 2023 contracten afgesloten met zorgverzekeraars: FysioCompany Nederhemert met alle zorgverzekeraars, Fysio073 met alle grote zorgverzekeraars maar niƩt met zorgverzekeraars en labels van Caresq, Zorg en Zekerheid en Eno. Dit betekent dat in de meeste gevallen uw behandelingen volgens de voorwaarden van uw zorgverzekering vergoed zullen worden. Heeft een praktijk geen contract met uw zorgverzekeraar, dan krijgt u een gedeelte van de behandeling vergoed. Indien u niet (meer) verzekerd bent voor fysiotherapie en geen vergoeding ontvangt, betaalt u het tarief van de praktijk waar u de afspraak heeft. Kijk hiervoor op de website van de praktijk waar u wilt komen.