Schoudercentrum

Schouderfysiotherapie

Last van je schouder onderzoek

Schoudercentrum

Na ruim 12,5 jaar ervaring te hebben opgedaan in diverse praktijken, ziekenhuizen en revalidatiecentra, koos Anita Oskam om een specifiek schoudercentrum op te starten.  Ze gelooft dat de schouderzorg verder verbeterd kan worden en wil zich hier voor inzetten. Op dit moment zeggen statistieken dat 40% van de mensen met schouderpijn hier na een jaar nog last van heeft. Dit kan anders.

De schouderpraktijk zal gericht zijn op anderhalvelijnszorg, waarbij er nauw contact is met huisartsen en orthopeden. Samen met een zo gebruiksvriendelijk mogelijke zorg voor cliƫnten, hoopt zij mensen te mogen helpen om van hun schouderklachten af te komen of er zo goed mogelijk mee om te leren gaan.

Op dit moment is mogelijk om u aan te melden bij de praktijken die vermeld staan op de homepage van “Last van je Schouder”, waar Anita werkzaam is. Daarnaast is het mogelijk om online begeleid te worden. Uiteraard moet dat bij iemand passen. De begeleiding op afstand kan echter prima werken wanneer u vooral behoefte heeft aan een zelfredzaam programma om van schouderklachten te herstellen.

Schouderfysiotherapie regio's Bommelerwaard, West-Betuwe en Noord-Brabant

Wilt u meer informatie over gespecialiseerde schouderfysiotherapie? Mogelijk heeft u zelf schouderproblemen of mogelijk bent u zorgverlener en zou u graag meer informatie ontvangen? Neem dan zeker even contact op. Last van je Schouder is op dit moment nog een reizende fysiotherapiepraktijk met mogelijkheden in de Bommelerwaard, West-Betuwe en Noord-Brabant.

Schouderoefening fysiotherapie schouder