Over

Uitleg over mij en mijn missie

Wie ben ik

Mijn naam is Anita Oskam. Sinds 2009 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en na het opdoen van een brede ervaring van revalidatiecentrum tot fysiotherapiepraktijk, ben ik mijn vervolgopleiding gestart tot manueel therapeut bij de Master Musculoskeletale Revalidatie. De schouder en de knie groeiden hierbij uit tot mijn grootste interessegebieden, waar nog vele studies over volgden.

Specifiek bij schouderklachten merkte ik dat er vaak nog veel te winnen viel. 67% van de mensen krijgt ooit met schouderpijn te maken, waarvan 40% van de mensen na een jaar nog niet klachtenvrij is. Ik ben me hier steeds verder in gaan verdiepen, in de hoop juist mensen met meer langdurige of complexe schouderklachten te kunnen helpen.

Ik heb het geluk dat ik mag samenwerken met goede schouderorthopeden en mijn kennis mag uitbreiden op een schouderpoli in het ziekenhuis. En ik heb het geluk dat ik ook nog mag helpen om fysiotherapeuten verder op te leiden binnen een specialisatiegebied. Daarnaast verken ik beleid in de zorg, omdat zorg altijd beter kan. Elkaar inspireren, kennisdeling, samenwerking, onderzoek uitvoeren: dat is waar ik in geloof.

Ben je benieuwd naar wat ik de afgelopen jaren specifiek heb gestudeerd en wat mijn specifieke werkervaring is? Kijk dan naar mijn cv.

Anita Oskam

BIG 49911283004

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen?

Neem gerust contact met mij op.